Construim împreună

Această secțiune se adresează persoanelor care caută oportunități de angajare și dezvoltare a carierei în compania noastră. De aceea, înainte de a aplica, vă rugăm să vă familiarizați cu procesul de recrutare, luând la cunostință urmatoarele instrucțiuni:

Alegerea unui loc de muncă disponibil

Vă rugăm să consultați locurile de muncă disponibile și să-l selectați pe cel pentru care aveți calificarea potrivită / de care sunteți direct interesați.

Aplicarea online

Pentru a aplica online, urmați instrucțiunile și pașii din formularul de aplicare. Veți primi confirmarea că acesta a fost trimis și că va fi procesat în cel mai scurt timp posibil.

Înregistrarea în baza de date

În cazul în care nu există niciun loc de muncă potrivit aptitudinilor și experienței dvs., CV-ul dvs. se va înregistra automat în baza noastră de date. Veți fi astfel considerați potențiali candidați pentru locurile de muncă disponibile în viitor.

Primirea unui răspuns

Vom analiza şi selecta CV-urile care se potrivesc cel mai bine locurilor de muncă disponibile, de aceea vă rugăm să luați în considerare faptul că doar CV-urile complete vor fi analizate și numai candidații selectați vor fi contactați.

CV-urile și locurile de muncă sunt evaluate în mod frecvent pentru a putea identifica și selecta eficient candidații potriviți. CV-urile vor rămane în baza noastră de date timp de șase luni.

Suntem încântați că doriți să faceți parte din echipa noastră și vă asigurăm că veți fi primiți cum se cuvine.

Policolor este operator de date cu caracter personal.


Lista locurilor de muncă disponibile


bottomfooter