Dezvoltare durabilă

Strategia de dezvoltare durabilă a companiei Policolor urmăreşte ca satisfacerea nevoilor actuale să nu compromită abilitatea generaţiilor viitoare de a-şi îndeplini propriile nevoi.

Nu vom uita că producerea de lacuri şi vopsele de calitate, competitive pe piaţă, este scopul principal al activităţii companiei noastre. Vom avea însă permanent în vedere faptul că trebuie să stabilim un echilibru între oameni, mediu şi profit. Avem grijă atât de sănătatea şi securitatea oamenilor din fabricile noastre cât şi de a celor din comunităţile în care ne desfăşurăm activitatea.

Ne preocupă reducerea impactului produselor şi a proceselor noastre de producţie asupra mediului, precum şi găsirea unor surse de energie şi materii prime alternative, în paralel cu eficientizarea consumurilor actuale.

Vom continua să ne dezvoltăm portofoliul de produse şi tehnologii cu soluţii mai sustenabile şi eco-premium, care să asigure profitabilitate atât pentru compania noastră, cît şi pentru partenerii şi clienţii noştri.

bottomfooter