Echipa de Resurse Umane

Știm că oamenii sunt totul; de aceea, lucrând cu ei zi de zi, îi ajutăm să se dezvolte. Visele pe care le au, lucrurile pe care le gândesc, felul în care lucrează, individualitatea lor și modul în care formăm echipele cu aceste individualităţi, ne fac ceea ce suntem.

Noi, departamentul Resurse Umane, vedem tot ceea ce este mai bun în colegii noștri. De aceea ne aflăm în inima companiei, identificăm potențialul și știm cum să-l folosim, creăm mediul în care oamenii să poată inova, promovăm individul și, în același timp, gândim strategic.

Suntem promotorii schimbării oferindu-le colegilor noștri puterea de a influența și de a face lucrurile să se întâmple, asigurându-ne că le impărtășim din cunoștințele și din experiențele noastre și ale celorlalți colegi, punând resursele potrivite la locul potrivit cu scopul de a crește performanța, și de a crea cultura care ne asigură succesul tuturor.

Suntem o echipă de profesioniști care s-a format și s-a consolidat într-un timp scurt. Avem colege cu experiență de peste 20 de ani în RU, dar și tinere care s-au alaturat companiei prin intermediul programului de Internship. Avem o strategie comună la nivel de Grup, implementând aceleași politici, proceduri și practici de lucru, atât în cadrul Policolor, cât și la Orgachim, Resins, Chemicals sau Dunav Trans.bottomfooter