Misiune și viziune

MISIUNE POLICOLOR

Policolor - Orgachim este leader-ul regional în zona Sud-Est Europeană în domeniul vopselelor și lacurilor, orientat spre piață și bazat pe tehnologie. Obiectivul nostru principal este creșterea continuă a valorii Grupului pentru acționari și pentru comunitate.

ROLUL NOSTRU PE PIAȚĂ

Producem materiale intermediare și produse finite din categoria lacurilor și vopselelor, bazându-ne pe rețete proprii sau în licență și pe experiența acumulată în cei peste 40 de ani de experiență, activând atât pe piața bunurilor de larg consum, cât și în cea industrială. Portofoliul de servicii include susținerea partenerilor și asistența tehnică pentru toți clienții companiei.

SATISFACEREA CERINȚELOR CLIENȚILOR NOȘTRI

Încercăm să fim tot mai aproape de cerințele clienților noștri. Principalul nostru obiectiv este acela de a atinge un înalt nivel de satisfacție și loialitate din partea clienților noștri bazându-ne pe o calitate înalta a produselor și servicilor noastre.

EFICIENȚA SI FLEXIBILITATE

Ne menținem competitivitatea prin eficiența și flexibilitatea producției pe care o adaptăm cerințelor pieței și prin introducerea de produse noi. Pentru noi controlul și reducerea costurilor este o preocupare continuă. Proiectarea atentă a fluxurilor de numerar și a investițiilor necesare optimizează activitatea de finanțare. Alocarea rațională a produselor între cele două fabrici Policolor și Orgachim, coordonarea activităților de aprovizionare, dezvoltarea de produse noi, marketingul și vânzările sunt alte mijloace de creștere a eficienței.

MANAGEMENT ȘI ANGAJAȚI

Metodele noastre de lucru și stilul de conducere se bazează pe cooperare și încredere. Aplicăm metode moderne de management susținute de introducerea unui sistem informatic integrat. Credem în valoarea angajaților noștri și promovăm dorința și abilitatea lor de a gândi și acționa în interesul societății. Suntem atenți la motivație și recompensăm în funcție de rezultate.

PROTECȚIA MEDIULUI

În tot ceea ce facem respectăm mediul natural, sănătatea clienților, a angajaților și a locuitorilor din vecinătatea noastră. Dezvoltarea produselor și întreaga noastră activitate ține seama de cerințele ecologice la nivelul Uniunii Europene.

COMUNICARE CORPORATIVĂ

Ne vom ține acționarii, angajații, partenerii de afaceri, media și populația în general la current cu obiectivele, activitatea și rezultatele noastre în mod regulat. Dorim transparență și ne vom îndeplini obligațiile de informare corectă cerute oricărei societăți cotate la bursă.

bottomfooter