G.A.T.A. - disponibilă în magazine!

G.A.T.A. este vopseaua lavabilă de interior produsă de Policolor pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților, rezultate din studiul de piață efectuat în perioada mai-iunie 2012.

Cu un excelent raport calitate- preț, vopseaua G.A.T.A. răspunde atât nevoilor, cât și posibilităților financiare ale clienților, oferind performanța dorită chiar și de cei mai exigenți zugravi, la un preț mai mult decât accesibil.

Vopseaua G.A.T.A. are un grad ridicat de alb, un randament real de 10mp/l/strat și este foarte ușor de aplicat, cu pensula sau rola, chiar și de către persoanele mai puțin experimentate. Este ideală pentru igienizarea rapidă a oricărui spațiu.

G.A.T.A. este o vopsea rezistentă la îngălbenire, se usucă rapid la suprafață, în circa 30 minute, scurtând timpul de aplicare a stratului doi la circa 2-3 ore. Are o putere mare de acoperire. De regulă, nu necesită mai mult de două straturi pentru a asigura finisajul unei încăperi. După aplicare, vopseaua G.A.T.A formează o peliculă netedă, fără aspect de “coajă de portocală”, dacă se respectă regulile de pregătire a peretelui și de aplicare a vopselei.

Vopseaua G.A.T.A este disponibilă în magazine în ambalaje de 15 litri. Pentru o identificare rapidă, ambalajele au mâner de metal și capac albastru. G.A.T.A este o garanție a succesului zugravilor amatori sau profesioniști!

GATA! Echipa Policolor vă ureză Spor la zugrăvit!

bottomfooter