Policolor Arhitectural a lansat în iunie SPOR Aqua, email lucios pe bază de apă

București, 15 iulie 2014: Policolor Arhitectural, divizia de vopsele decorative și tencuieli a Policolor, completează portofoliul brandului SPOR cu un nou produs, SPOR Aqua, email pe bază de apă, care poate fi utilizat pentru acoperirea suprafețelor din lemn, metal și zidărie.

SPOR Aqua este un email lucios, cu rezistență ridicată la factorii externi, indiferent dacă vorbim de soare puternic, ploi abundente sau ninsori. Vopseaua este disponibilă în șase culori, iar, la nevoie, poate fi diluată cu apă.

Produsul beneficiază de un ambalaj elegant, unic în piață, din plastic transparent, care permite consumatorilor să vizualizeze încă de la raft culoarea emailului și să aleagă varianta preferată.

”Românii sunt din ce în ce mai atenți la tendințe și la calitate. Tocmai de aceea, SPOR Aqua vine ca un răspuns la cerințele clienților de a avea un email pe bază de apă, de calitate, un produs premium. Lansăm SPOR Aqua într-un moment aniversar pentru brand, aniversarea a 15 ai de existență în piață, pentru că strategia Policolor este aceea de a întoarce, prin produse de calitate, încrederea consumatorilor în SPOR”, a declarat Alexandra Rusu, Director Marketing Policolor Arhitectural.

SPOR Aqua are o acoperire de 13 mp/l/strat, se usucă repede și este recomandat pentru decorarea și protecția suporturilor din lemn, metal sau zidărie, indiferent dacă acestea se află în interior sau exterior. Fiind un produs pe bază de apă, SPOR Aqua nu are miros de solvent și poate fi folosit inclusiv în camere de copii, grădinițe, școli, pe obiecte cu care cei mici intră în contact. Mai mult decât atât, SPOR Aqua poate fi folosit pentru vopsirea stupilor de albine, a caloriferelor sau a altor obiecte vopsite în prealabil cu emailuri pe bază de solvenți.

SPOR Aqua este disponibil în marile rețele de magazine de bricolaj, în magazine tradiționale și în magazinele proprii Policolor.

#

Singurul producător cu tradiţie pe piaţa din România (din 1965), Policolor oferă în prezent soluţii şi produse structurate pe categorii: Policolor Arhitectural, care oferă soluţii pentru decorarea şi finisarea casei, prin brandurile SPOR, Deko Professional, Casa Bella, Vinarom etc; KLAR Professional care oferă sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor şi Industrial Coatings, ale cărei produse sunt destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilităţi.

Policolor are peste 20 de distribuitori în România şi produsele sale sunt prezente în peste 3.000 de magazine de retail tradiţional şi în marile reţele de bricolaj din România. Compania dispune în prezent de o reţea de 7 magazine proprii.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană.

bottomfooter