7 CULORI, 1 COMPANIE

La Policolor suntem mandri ca oferim produse si servicii de inalta calitate in toate pietele in care activam: pentru casa, pentru constructii, pentru auto sau pentru uz industrial.

Vopselele, emailurile, lacurile si celelate produse conexe pe care le producem ne reprezinta: ele reflecta experienta si traditia pe care le avem in domeniul producerii vopselelor.

Suntem mereu pregatiti sa inovam, ceea ce ne diferentiaza de alte companii din Romania si Bulgaria.

Toate acestea ar fi ramas doar niste visuri fara oamenii din Policolor-Orgachim, fie ca vorbim de fosti sau actuali colegi care definesc succesul acestor longevive companii. Ne pregatim oamenii, ii motivam si rasplatim si ne asiguram ca au toate instrumentele necesare pentru a face performanta.

Suntem foarte atenti la toti clientii alaturi de care lucram in fiecare zi si care recomanda produsele Policolor-Orgachim de mai bine de 50 de ani in niste piete extrem de competitive. Asa reusim in tot ceea ce ne propunem si construim relatii de lunga durata bazate pe incredere si respect reciproc.

Vom continua sa sprijinim comunitatile prin programul Culorile Romaniei si suntem increzatori ca impreuna vom reusi sa facem fiecare proiect mai frumos si mai colorat, protejand mediul si natura.

David Jordan, CEO Grup Policolor-Orgachim

 

Din 1965, unim CULORILE si OAMENII

Ajutam milioane de oameni sa-si puna imaginatia in practica si sa se bucure de casele, masinile si obiectele la care doar visau. Sigur te numeri printre ei.

De mai bine de 50 de ani inovam in domeniul vopselelor si lacurilor. Asa reusim sa le oferim clientilor si partenerilor cele mai bune solutii, fie ca vorbim de home&deco, auto sau industrial.

Impreuna cu clientii nostri continuam sa sprijinim si sa extindem Puterea Culorii. Cum? Dezvoltand produse de calitate, la cele mai inalte standarde. Inovam pentru a fi la nivelul asteptarilor, nevoilor si dorintelor clientilor sau ale mediului.

Valorile Policolor

“Talentul castiga jocurile, munca in echipa castiga campionatele”

Incurajam comunicarea deschisa si colaborarea in cadrul Grupului prin impartasirea cunostintelor, tehnologiilor si a bunelor practici, cu scopul de a crea sinergii fructuoase prin punerea in valoare a eforturilor, punctelor forte si a abilitatilor tuturor.

“Dureaza mai putin sa facem lucrurile bine, decat sa explicam de ce le-am facut gresit.”

Actionam cu cea mai mare atentie si preocupare pentru reguli, legi morala, tratamentul corect al oamenilor si ne comportam conform traditiei noastre indelungate privind etica, respectand principiile de onestitate, integritate si incredere, cu scopul de a genera respectul si admiratia tuturor.

“Nu exista vise prea mari, nici inovatii inimaginabile si nici limite ce nu pot fi atinse.”

Ne dorim sa convertim creativitatea angajatilor si a partenerilor in valoare adaugata, mai repede si mai bine decat concurentii nostri.

“Oamenii uita cat de repede ne-am facut treaba – dar isi amintesc cat de bine am facut-o.”

Ne indeplinim sarcinile luand in considerare toate zonele implicate, indiferent cat de mici, aratand interes pentru toate aspectele legate de munca, verificand cu rigurozitate procesele, regulile si rezultatele.

“Serviciul clienti nu este un departament, este o sarcina a tuturor”

Furnizam servicii excelente pentru clienti cu scopul de a construi relatii de lunga durata reciproc avantajoase prin imbunatatirea constanta a calitatii si a valorii adaugate a produselor si serviciilor, prin inovare continua si solutii eficiente.

“Bunastarea fiecaruia este legata de bunastarea tuturor”

Suntem constienti de modul in care afacerea si activitatile afecteaza siguranta angajatilor, protectia mediului si bunastarea comunitatii.

“Excelenta vinde. Excelenta castiga. Excelenta sustine.”

Ne straduim intotdeauna sa depasim asteptarile clientilor, colegilor si actionarilor Grupului.