Boardul director al grupului Policolor – Orgachim anunta schimbari in structura echipei de top management. Astfel, acesta il numeste pe David Jordan in functia de Group CEO Policolor – Orgachim.

David Jordan este unul dintre cei mai experimentati specialisti in Operatiuni si Supply Chain din Europa Centrala si de Est. El a condus structura de Manufacturing si Logistic Supply Chain a Unilever in Orientul Mijlociu intre 1999 si 2003, pentru ca apoi sa coordoneze din Bucuresti  activitatea de Supply Chain a Unilever din Sudul Europei Centrale. In ultimii ani a oferit consultanta in management de Operatiuni si Supply Chain mai multor companii din Europa Centrala si de Est, in special din România si Bulgaria, din domeniile farmaceutic, FMCG, agrochimic si tipografic.

“Am in fata provocarea de a aduce valoare adaugata operatiunilor si proceselor existente pe intregul lant logistic al Policolor, de la productie, la depozitare si distributie, totul intr-un domeniu extrem de competitiv, alaturi de o echipa excelenta de profesionisti. In calitate de lider pe piata de lacuri, vopsele si rasini din Europa de Est, grupul Policolor – Orgachim se confrunta cu provocari legate de administrarea unui portofoliu in expansiune, intâmpinarea exigentelor tot mai crescute din partea clientilor, presiunile pe costuri, totul cu respectarea unui cadru legal complex, specific acestui domeniu. Tocmai de aceea, mentinerea standardelor crescute de exigenta si calitate, imbunatatirea operatiunilor si urmarirea cu perseverenta a viziunii grupului vor conduce la furnizarea unor servicii tot mai bune catre pietele pe care activam, timp in care putem oferi o eficienta sporita intregului model de business”, afirma noul CEO al Policolor- Orgachim, David Jordan.

Experienta lui David Jordan vine in intâmpinarea urmatoarelor obiective asumate de organizatie, compania fiind in etapa in care pe lânga constructia unei fabrici noi, demareaza si proiectul propriului centru modern de distributie si logistica.