Policolor Automotive prezinta un produs cu nanotehnologie in prima cabina mobila pentru refinish auto din Romania:

Klar by Virtus, polish-ul care reda luciul masinii cu pana la 50% economie de material si pana la 30% reducerea timpului de lucru

  • Klar by Virtus este un polish auto inovativ, care foloseste nanotehnologia, o inovatie ce revolutioneaza domeniul finisarii auto;
  • Policolor Automotive prezinta prima cabina mobila pentru refinish din Romania la targul Autovit din Bucuresti, urmand ca apoi aceasta sa porneasca intr-o caravana nationala;
  • Pasionatii si specialistii industriei auto asista la workshop-uri cu aplicatii practice ale celui mai eficient sistem de polishare.

Bucuresti, aprilie 2017. Policolor Automotive, liderul pietei de auto refinish, cu un portofoliu complet de produse si sisteme, prezinta Klar by Virtus, un produs de polish inovativ, care are la baza nanotehnologia.

Acesta garanteaza economie de materiale de pana la 50%, precum si o reducere a timpului de lucru de pana la 30%. Evenimentul de lansare a avut loc la targul de masini Autovit din Bucuresti, unde Policolor a inaugurat cu aceasta ocazie si prima cabina mobila pentru refinish auto din Romania, un laborator mobil complet utilat pentru demonstratii si prezentari de produse, inclusiv efectuarea de polish-uri realizate de specialisti in afara service-urilor.

Intr-o era in care accentul cade pe viteza si performanta, Policolor Automotive vine cu un plus de dinamism, prin cabina mobila, dar aduce totodata si un produs cu tehnologie avansata care sintetizeaza si depaseste calitatile seturilor de paste folosite in mod traditional pentru un polish auto.

Daca pana acum, un retus auto de calitate era posibil doar cu folosirea a minim doua sau trei produse de polishare, alese in functie de tipul lacului si al vopselei, si trebuia sa se intervina succesiv cu mai multe paste in functie de granulatie, astazi, folosirea unui singur produs inglobeaza si garanteaza rezultate excelente.

Nu este nevoie de mascarea masinii

Cu ajutorul nanotehnologiei pe care o are la baza, Klar by Virtus este printre putinele sisteme de polishare care foloseste o singura pasta abraziva. Produsul este pe baza de apa si elimina definitiv toate zgarieturile si urmele de abraziv, astfel incat la final rezulta un aspect cu luciu deosebit, fara “holograme”. Practic, prin actiunea pastei abrazive se obtine deja aspectul final dat de tehnologia bazata pe ceruire, produsul fiind astfel foarte economic. Producatorul garanteaza o economie de material de pana la 50% si o reducere a timpului de lucru cu pana la 30%.

Intre beneficiile produsului, mai sunt de remarcat urmatoarele aspecte: este foarte usor de curatat si utilizat, nu murdareste, nu pateaza elementele de crom si cauciuc, deci nu necesita mascarea masinii. Fiind un produs pe baza de apa nu este conditionat pe timpul verii de temperaturi ridicate, nu se usuca si nu lasa urme pe elementele din plastic.

Aspecte teoretice si demonstratii practice de polish-uri auto vor avea loc pana maine in Bucuresti, la Autovit, urmand ca apoi laboratorul mobil pentru realizarea prezentarilor sa porneasca intr-o caravana nationala, care va cuprinde printre altele orasele Sibiu, Cluj, Focsani, Ranca (la raliul din perioada 10-11 iunie), Targu Mures, Constanta si Iasi.

Grupul Policolor – Orgachim este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor in zona Sud-Est Europeana. Klar Professional este furnizor de sisteme complete pentru sectorul de refinisare auto: vopsele si lacuri pe baza de apa, grunfillere, chituri, sisteme ready mix. Portofoliul Klar a ajuns la peste 500 de produse.