Spor Formula Noua – singura vopsea lavabila din Romania cu garantie de 5 ani a rezistentei albului

  • Produsul garanteaza un alb generos, curat, asa cum isi doresc mesterii si consumatorii finali;
  • Garantia de 5 ani a rezistentei albului este unica pe piata romaneasca;
  • Ingredientele de ultima generatie asigura o acoperire perfecta.

Bucuresti, aprilie 2017. Policolor, producator roman de lacuri si vopsele, lanseaza produsul inovativ pentru DIY, Spor Formula Noua. Cu o garantie de 5 ani a rezistetei albului, noua vopsea lavabila nu necesita revopsire pe termen lung. Spor Formula Noua alb generos a rezultat in urma unui proces dezvoltat pe parcursul mai multor luni de Departamentul de Research&Development din cadrul Policolor, si contine ingrediente noi, de ultima generatie, capabile sa redea un alb unic, curat, asa cum si-l doresc atat mesterii cat si consumatorii finali.

Produs premium care devine fluid prin omogenizare

Spor Formula Noua este o vopsea tixotropa, care devine fluida dupa omogenizare, nu curge, se intinde si se aplica foarte usor. ”Noul produs face parte din gama premium, are un aspect atipic la prima vedere, fiind foarte consistent fata de o lavabila clasica. Pentru rezultate ideale, recomandam cumparatorilor sa respecte intocmai recomandarile de dilutie de pe eticheta produsului”, a mai adaugat Camelia Dragomirescu.

Vopseaua nu lasa urme, acopera perfect si, pentru ca albul este o culoare care nu se demodeaza niciodata, se potriveste pentru orice stil de design interior. Lavabila Spor Formula Noua se coloreaza computerizat in nuante pastel, cu Policolor Sistem de colorare.

Punctul forte si noutatea absoluta a acestui produs constau in rezistenta de 5 ani a albului generos, garantata de producator si care a fost acordata in urma testelor de imbatranire accelerata UV in laborator, studiu realizat totodata si comparativ cu alte vopsele din categorie.

Spor este un brand contemporan, un partener de incredere care a trecut cu succes testul timpului si care corespunde tuturor nevoilor romanilor de a avea o casa frumoasa si sanatoasa.

Din gama Spor mai fac parte Spor interior – prima vopsea lavabila romaneasca, Spor email superlucios pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare sau exterioare din metal, Spor Exterior, vopsea lavabila cu protectie UV, Spor baie si bucatarie, o lavabila antifungi si anticondens, Spor Aqua email lucios pe baza de apa pentru protectia si decorarea suprafetelor din lemn, metal si zidarie, Spor Villa Yacht lac 3 in 1 si Spor Villa Yacht lac parchet incolor pe baza de apa.