Responsabilitate

Responsabilitate

Policolor isi asuma statutul de membru responsabil al comunitatii prin implicarea activa in initierea si derularea unor programe educationale, culturale si sociale de interes local sau national.

In acest context, principalele actiuni de responsabilitate corporativa sunt orientate in doua directii:

  • Culorile Romaniei – platforma ampla, inceputa in 2015, prin care oferim materiale proiectelor care doresc sa readuca culoarea in viata romanilor.
  • Pregatirea profesionala in domeniul vopsitoriei

Culorile Romaniei

Culorile Romaniei este un proiect de responsabilitate sociala susținut de Policolor S.A., demarat in 2015, la aniversarea a 50 de ani de la inființarea companiei. Prin aceasta campanie pro comunitați, Policolor isi reinnoieste contractul cu Romania. In acest proiect sunt invitați sa se inscrie toți cei care „lupta”, in diferite forme si cu diferite instrumente, pentru supraviețuirea culorilor si a autenticului.

Mai multe

Scoala de vopsitori

Obiectivul general vizeaza imbunatațirea accesului si participarii angajaților din industria refinish-ului auto, producerii de mobilier si construcții la programele de formare profesionala continua. Proiectul faciliteaza calificarea acestor angajati prin intermediul Centrelor Zonale de Calificare, a caror activitate va fi orientata spre dezvoltarea capitalului uman cu responsabilitați in aplicarea lacurilor si vopselelor, precum si spre cresterea competitivitații si adaptabilitații firmelor angajatoare. Va vom tine la curent cu urmatoarele etape ale „Scolii de vopsitori”.