Transformari de design interior cu DEKO Creative Effect, noul produs din portofoliul Policolor

  • Produsul se foloseste pentru a transforma o suprafata interioara de perete in tabla neagra de scris;
  • Pelicula neagra, ultra-lavabila, mata poate fi obtinuta pe zidarie, beton, tencuiala sau ipsos, care au fost vopsite sau nu in prealabil;
  • DEKO Creative Effect este produsul profesional, dar extrem de usor de aplicat in locuinte, birouri, gradinite si horeca (cafenele, hoteluri sau restaurante).

Bucuresti, 31 august 2017 : Policolor, producator roman de lacuri si vopsele, a introdus in portofoliul sau DEKO Creative Effect, vopsea cu efect de tabla de scris, 100% acrilica. Produsul se poate utiliza pentru a transforma orice suprafata interioara de perete in tabla de scris de culoare neagra, rezistenta la scrierea cu creta si la stergere repetata cu buretele ud.

Acoperire buna, inclusiv pe pereti deja colorati

Cea mai frecventa utilizare a produsului este in camerele copiilor, cu scopul de a-i stimula pe cei mici sa dea frau liber imaginatiei prin desene ce pot fi sterse ulterior doar cu un burete umezit. Intrebuintare… romantica i se poate gasi in incaperile de dormit si o alta, mai utila, in bucatarie. In primul caz partenerii isi pot transmite mesaje de dragoste, in defavoarea tehnologiilor moderne, iar in cel de-al doilea, peretele pe care s-a aplicat vopseaua cu efect de creta poate fi sprijin gospodinelor incepatoare prin afisarea retetelor inainte de a incepe gatitul.

Produsul are o acoperire foarte buna, inclusiv pe pereti deja colorati si se poate aplica cu pensula ori trafaletul. Elementele caracteristice pentru DEKO Prefessional Creative Effect sunt rezistenta la spalare, aplicabilitatea usoara, aderenta foarte buna la suport, puterea de acoperire clasa 1 si rezistenta foarte buna la zgarieturi. Vopseaua este disponibila in varianta gata colorata, negru si este ambalata in galeti de 1,25 L. Cu o galeata se pot acoperi cca 5mp de perete, in doua straturi.